Lediga tjänster på exeo

Vi söker alltid duktiga medarbetare

Exeo expanderar ytterligare och söker fler duktiga medarbetare. Våra uppdrag finns främst inom östra regionen. Vi söker nu flera tjänster där man kan utgå från någon av våra kontor med uppdrag inom vår drift eller ute hos kunder för att stötta, utveckla eller driva olika projekt.

Vi söker:

Erfarna konsulter med flerårig branschvana

Vi söker 2-3st erfarna konsulter med flerårig erfarenhet från branschen, gärna från uppdrag med installation och drift av Microsoft/Linux miljöer, kommunikation, databaser, storage, virtualisering, citrix.

Placering: Linköping, Norrköping eller Motala.

Erfaren driftkonsult

Vi söker även dig som är en erfaren konsult med flera års erfarenhet från branschen, gärna från driftuppdrag med installation och drift av Microsoft/Linux miljöer, kommunikation, databaser, storage, virtualisering

Placering: Motala

Drivna konsulter

Vi söker även 2-3st  konsulter med några års erfarenhet från branschen, du kanske har jobbat med second line support eller med kunduppdrag. Vi ser gärna att du har erfarenhet från uppdrag med installation och drift av Microsoft miljöer, kommunikation, virtualisering, citrix.

Placering: Linköping eller Norrköping.

Personliga egenskaper:

Vi tror att du är en lyhörd person som har lätt för att förstå kundens behov och önskemål.
Du har förmågan och vanan av att arbeta självständigt såväl som i grupp och beskrivs som en initiativrik person. Du kan enkelt vägleda och stötta inom IT för våra kunder i deras framtida utmaningar.

Om exeo

Exeo startade 2003 och sedan 2018 ingår vi i en koncern tillsammans med Solid Park, vi har båda utvecklats väldigt mycket de senaste åren och fortsätter att utvecklas starkt.

Vi har många duktiga, kompetenta medarbetare men behöver fler. Vi har idag kontor i Linköping, Norrköping och Motala (exeo) och Solid Park finns i Västerås, Stockholm, Katrineholm, Linköping och Norrköping.

Kontakta oss genom att skicka in din ansökan via formuläret nedanför eller via mejl, har du frågor eller funderingar kontakta gärna Magnus Larsson.

  • Magnus Larsson
  • 0141-486 26

exeo_crew

Intresseanmälan

Fyll i och skicka

Namn (obligatoriskt)

Mobil (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Bostadsort

En kort beskrivning om dig själv

Välj tjänst att söka (obligatoriskt)

Vilken ort tjänsten söks (obligatoriskt)

Ladda upp CV, filformat: doc, docx, pdf maxstorlek 5MB