Lediga tjänster på exeo

Vi söker alltid duktiga medarbetare

Exeo expanderar ytterligare och söker fler duktiga medarbetare. Våra uppdrag finns främst inom östra regionen. Vi söker nu flera tjänster där man kan utgå från någon av våra kontor med uppdrag inom vår drift eller ute hos kunder för att stötta, utveckla eller driva olika projekt.

Vi söker erfarna konsulter (2-3st) med flerårig erfarenhet från branschen, gärna från uppdrag med installation och drift av Microsoft/Linux miljöer, kommunikation, databaser, storage, virtualisering, citrix med placering i Linköping, Norrköping eller Motala.

Vi söker konsulter (2-3st) med några års erfarenhet från branschen, gärna från uppdrag med installation och drift av Microsoft miljöer, kommunikation, virtualisering, citrix med placering i Linköping eller Norrköping.

Vi söker även en erfaren konsult med flera års erfarenhet från branschen, gärna från drift uppdrag med installation och drift av Microsoft/Linux miljöer, kommunikation, databaser, storage, virtualisering med placering i Motala.

Personliga egenskaper:

Vi tror att du är en lyhörd person som har lätt för att förstå kundens behov och önskemål. Du har förmågan och vanan av att arbeta självständigt såväl som i grupp och beskrivs som en initiativrik person. Du kan enkelt vägleda och stötta inom IT för våra kunder i deras framtida utmaningar.

Exeo ett privatägt företag som har utvecklats väldigt mycket de senaste åren och fortsätter utvecklas. Vi har många duktiga, kompetenta medarbetare. Vi har idag kontor i Linköping, Norrköping och Motala.

Kontakta oss genom att skicka in din ansökan via formuläret nedanför eller via mejl, har du frågor eller funderingar kontakta gärna Magnus Larsson.

  • Magnus Larsson
  • 0141-486 26

exeo_crew

Intresseanmälan

Fyll i och skicka

Namn (obligatoriskt)

Mobil (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Bostadsort

En kort beskrivning om dig själv

Välj tjänst att söka (obligatoriskt)

Vilken ort tjänsten söks (obligatoriskt)

Ladda upp CV, filformat: doc, docx, pdf maxstorlek 5MB