Kan man skydda sig mot virus och hot på internet?

it säkerhet

Kan man skydda sig mot cryptolocker och social engineering?

Snabbaste vägen till omvärlden löper genom datateknik och telekommunikation. Baksidan är att IT också medför stora hot och risker. Installera enkelt ett brandväggsskydd och virusskydd som passar er verksamhet och utbilda er personal vilket skapar en medvetenhet så riskerna kan minimeras.  

Brandvägg och Virusskydd

I dagens oroliga samhälle är brandväggar och virusskydd en självklarhet när det gäller IT- säkerhet. I takt med den globala utvecklingen ökar kraven på både prestanda och svarstider. Med ökad IT- kommunikation ökar även riskerna för företag att bli utsatta för attacker av olika slag. Vi hjälper er att se över vilken nivå på skydd och säkerhet samt extrakontroller ni behöver, utefter er verksamhets behov samt riskklass.

Kundreferens

  • Karin arbetar som marknadschef på Global Invest. "Säkerhet och sekretess gällande våra kunder är en självklarhet för oss, då vi arbetar med finansiell rådgivning och har en nära relation till våra kunder." Läs mer»

    Karin Eckerud Global Invest / Marknadschef

Robin Sjögren har följt IT –utvecklingen och dess säkerhet i många år. Som systemutvecklare och säkerhetskonsult med verkliga fall som exemplifiering kan Robin konkret visa vilken skada bristande dataskydd kan innebära.

Kontakt

  • Robin Sjögren