Exeo satsar vidare i Norrköping

Med över 30 år i branschen och som ägare till IT-företaget Total Data Solution,
Todaso, har Fredrik Wygler kunskap och erfarenhet som få andra kan stoltsera med. Nu tar han med sig all sin samlade expertis och blir en del av Exeo.

– Fredriks kunskap och hans vilja att alltid sätta kunden främst är ledord som vi på Exeo värderar allra högst. Fredrik är ett perfekt tillskott som kommer stärka vårt varumärke på marknaden, säger Magnus Larsson VD Exeo.

För Fredrik Wygler har kundens önskemål och förväntningar alltid varit den viktigaste aspekten i jobbet och en bidragande orsak till hans ständiga strävan efter perfektion och engagemang. Därför kändes det för Fredrik naturligt att bli en del av Exeo och kunna erbjuda nya och befintliga kunder fler lösningar inom IT och drifttjänster.
– Min ambition har under senare år varit att gå in i ett större bolag. Tillsammans med Exeo, som har all kunskap och lösningar på ett ställe, kan vi erbjuda våra kunder ett mer kostnadseffektivt alternativ, säger Fredrik Wygler.

Tillsammans med Fredriks kännedom och kunskap om den lokala marknaden i Norrköping kommer Exeo bli ett självklart alternativ för alla som är i behov av affärsutveckling och säker IT-miljö.
– Fredrik har en stark närvaro på den lokala marknaden med många kunder och kommer stärka oss inom det kundsegmentet, säger Johan Kolsgård kontorsansvarig på Exeo i Norrköping.

Styrkan av ett stort företag och omtanken från ett litet
Hos många finns tvivel om att stora företag inte kan ge sina kunder, stora som små, den omtanke och support som de kräver. Men en viktig aspekt hos Exeo är att inga kunder är för små eller för stora.
– Min styrka är att jag besitter kunskapen om att jobba tillsammans med små och medelstora kunder. Som en del av Exeo kan vi nu erbjuda våra kunder effektiviteten och flexibiliteten från ett stort företag samtidigt som vi ger den omtanke, engagemang och support man förväntar sig från ett mindre bolag, säger Fredrik Wygler.

Fredrik tror också att hans erfarenhet som småföretagare kommer vara en stor styrka när Exeo expanderar på den lokala marknaden i Norrköping.
– Att driva ett eget företag gör att man måste kunna lite av allting. Jag har hela tänket från sälj till installation, konfiguration och drift. Jag ser alltid till helheten och lösningar som är till störst nytta för kunden. Med Exeo kan vi nu erbjuda allt detta och mycket mer.

En del av Exeos fortsatta satsning
I en konkurrenskraftig bransch där allt mer företag kräver kundanpassade lösningar och säker IT miljö, står Exeo starka med både lösningar i traditionell stil och aktuella driftlösningar för det moderna företaget. Med moderna serverhallar i Östergötland, molntjänster och med en stor, erfaren och kunnig konsultorganisation är Exeo det självklara valet för en säker och kundanpassad IT-drift.

– Nu när Fredrik är en del av Exeo så innebär det att vi i Norrköping stärker vår leverans mot små och medelstora kunder. Fredriks kunskap och erfarenhet kompletterar oss perfekt och vi får en större marknad, säger Johan Kolsgård.

Men Exeos långsiktiga satsning tar inte slut här.
– Exeo betyder ”gå vidare” på latin och det är precis det vi gör nu tillsammans med Fredrik. Vi strävar hela tiden framåt mot nya mål och ser nu fram emot nästa utmaning, säger Johan Kolsgård.